INGREDIENTE Ulei de canepa

ULEI DIN SEMINTE DE CANEPA PRIN COMMUNITY TRADE
DIN FRANTA

 

 

 

APROVIZIONAT DE LA UN FURNIZOR CONFIDENTIAL DIN 2015

 

Din 1992, am introdus canepa drept ingredient de baza in produsele noastre. Dar shhh! Deoarece cultura poate fi confundata cu ‘’alta’’ varietate de canepa, trebuie sa tinem locatia si identitatea furnizorului nostru top secret! Ce putem sa va spunem este ca fermierii ingrijesc atent culturile de canepa intr-o unica, minunata (si strict confidentiala) locatie din Franta pentru a produce bogatul nostru ulei din canepa.

 

Canepa este una dintre cele mai vechi culturi din lume. Uleiul din seminte de canepa este o sursa naturala de acid gamma-linolenic (GLA), minunat pentru hidratarea pielii si a parului. Uleiul nostru este presat la rece si rafinat pentru uz cosmetic.

 

Cooperativa de 300 de fermieri este dedicata cultivarii culturilor intr-un fel ce imbogateste biodiversitatea mediului inconjurator local. Fermierii au gasit o utilizare fiecarei parti din planta, chiar creand materiale de constructie sustenabile.

 

Canepa este o ‘cultura miracol’ pentru ca regenereaza pamantul si curata natural solul de buruieni, oferind in acelasi timp un habitat primitor pentru fauna locala. Este de asemenea de patru ori mai eficienta la capturarea de CO2 decat copacii!

 

URMARESTE-NE PE SOCIAL MEDIA                                   ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER